fbpx
Kérj ajánlatot!

Virágmentes és fenntartható esküvői dekoráció? Igen!

Mindig azt mondjuk, hogy az esküvői dekoráció akkor a legjobb, ha összhangban van Veletek és az általatok képviselt stílussal, és nem utolsó sorban tökéletes harmóniában van az esküvő helyszínével. Egy „destination” esküvőnk virágmentes dekorációját mutatjuk most be.

Virágmentes és fenntartható esküvői dekoráció? Igen!

A vendégek főként Örményországból, Oroszországból, és Lettországból érkeztek. A megbízó párunk pedig Amsterdamban él, így onnan is érkeztek az esküvőre, ami egyébként kis létszámú volt, mindössze negyven fős, ami a destination esküvőkre különben jellemző, ritkán érkeznek több száz fős násznéppel.

Azon kívül, hogy rettenetesen kevés időnk volt, és a pár csak néhány napot töltött Budapesten az esküvő előtt egy hónappal, hogy a helyszíneket meg tudjuk közösen nézni, az esküvőt mindössze 2 hónap alatt tökéletesre szerveztük.

A pár inspirációi alapján a „Travel around the world” lett a témája az esküvői dekorációnak. Sokat utaztak korábban, és eleve 2 különböző országból származnak és egy harmadikban élnek, így a téma abszolút rájuk jellemző. Volt egy fontos kitétele is a menyasszonynak, mégpedig, hogy nem szeretne semmilyen élővirágot. Mi azért javasoltuk, hogy különféle zöldek, levelek, moha jelenjen meg az asztalokon hogy egy kicsit élettel telibb, frissebb legyen a koncepció és az összhatás. A dekorációban megjelenő elemek egy részét a pár szerezte be utazásai során, a többi kiegészítőt és az összehangolt koncepciót a gyümölcsökkel pedig Esküvők Virága Marcsi álmodta hozzá. A vendégasztalok és a desszert asztal külön-külön egy-egy kontinenst szimbolizálnak jellemző állat-és növényvilággal, gyümölcsökkel. Nektek hogy tetszik az az ötlet? Nem volt felirat, mégis az összes vendégasztal dekorációja mesélt. Mesélt az élővilágról, a jellegzetességeiről. Megjelent a bőr, a szőr, a fa, rengeteg szín és textúra, sok-sok gyümölcs, melyből a vendégek is fogyaszthattak.

Sustainable wedding decor without flowers

Volt egy különleges fotófal is fából készült világtérképpel, melyet a menyasszony bátyja készített és szállított hozzánk egyenesen Jerevánból. A dekorációnál szempont volt a fenntarthatóság is, így a köszönetajándék is újrahasznosított anyagból készült, a koncepcióba illő névre szóló toll volt minden vendég részére, melyekkel a nekik készült kvízeken tudtak játszani.

Sustainable wedding decor without flowers

A Városliget Café különleges formájú és színű Törley terme, valamint a kivilágított Vajdahunyad-vár káprázatos hátteret biztosított az egyediés különleges dekorációnak. Az összehatás pedig így elrugaszkodik a klasszikus esküvői miliőtől, de ebben pont ez volt a jó. Kicsit pubos-báros alaphangulatba helyeztünk egy nem mindennapi elképzelést, amit a háttér koronázott meg.

A tortaválasztáskor is kifejezetten a Törley terem zöld-arany színeit vettük figyelembe, és a Desszert.neked csodás Eszterházy tortája tökéletesen passzolt mindenhez.

Összességében elmondhatjuk, hogy egy közel sem hétköznapi megszokott esküvőt szervezhettünk egy nem mindennapi párnak.

Még több dekorációs kép erről az esküvőről a galériában  megtekinthető. Inspirálódjatok és merjetek Ti is elrugaszkodni a normáktól!

Csapat:

Szervezők:

Rácz Andi, R&G Smart Event és Balázs-Szűcs Zsu, Legszebb Esküvő

Helyszín: Városliget Cafe

Fotós: Rabloczky András

Ceremóniamester, DJ: Valerii Miteyko; Kontora Event

Dekoráció: Esküvők Virága

Fotófal: @lazeram

Torta: Desszert.neked

Make-up: Zilahi Anita

Ha szeretnéd, hogy neked is kreatív és ötletekben gazdag esküvőd legyen, katt ide és vedd fel velem a kapcsolatot.

Rácz Andrea

Esküvőszervező 

+36306518491

info@rgsmartevent.com