fbpx
Kérj ajánlatot!

Rendezvényszervezés

Céges és egyéb rendezvények szervezését vállaljuk!
Szervezés az ötleteléstől a lebonyolításig.

Több mint tíz éves professzionális rendezvényszervezői gyakorlattal,
munkájára igényes szolgáltatói csapattal vállaljuk rendezvények szervezését, lebonyolítását.

Rendezvényszervezőt szeretnétek. Miben tudunk segíteni?

Segítünk a helyszín választásban,  koncepciótervezésben és a cég céljaival harmóniában a megfelelő program kialakításában, hogy a vendégeid a legjobb élményben részesüljenek a rendezvényeden. Digitális, innovatív, kreatív megoldások, branding, hostess, security, személyszállítás, és minden, amire szükséged lehet, nálunk megtalálod.

Cégünk profilja első sorban céges rendezvényekre, gálavacsorákra, konferenciákra, megnyitó illetve avató ünnepségekre, termékbemutatókra, egyéb üzleti jellegű találkozókra és esküvőkre, nemzetközi illetve „destination” esküvőkre fókuszál, de egyéb rendezvény iránti igényt is szívesen fogadunk.

Valahol az ügynökség és az egyéni vállalkozó között helyezkedünk el. Kisebb és nagyobb volumenű rendezvényeket is szívvel-lélekkel vállalunk és bonyolítunk. Együtt. Csapatban. Alvállalkozóink mind professzionális és szakmailag elismert, magas szintű munkát végeznek. Szakértelmünk, kreativitásunk ötvöződik az ügyfeleink iránti maximális elköteleződéssel. Ez a kulcs a Te rendezvényedhez is! Lehetséges, hogy több tucatnyi különböző szolgáltatót kell megtalálni, szerződtetni és az esemény napján egy időben foglalkoztatni, hatékonyan irányítani. A rendezvényszerveződ az, aki az esemény mozgatórugója, láthatatlan ereje.Ismerd meg a csapatot itt.

Lépésről lépésre

Egy tapasztalt szervezővel az első lépés mindig a konzultáció, amikor már elkezdődik az ötletelés, az igények feltérképezése. A rendezvényszervező kap egy képet a rendezvényről, a szükséges szolgáltatásokról. Majd fel kell mérni, hogy a megálmodott, megvalósítani kívánt rendezvényhez milyen anyagi, tárgyi és személyi feltételek kellenek. Ez egy csapatmunka. Hiszünk benne, hogy csapatban dolgozni jó, és ebben rejlik a lebonyolítás hatékonysága, ezért első lépésként tudnunk kell, milyen csapatra, azaz szolgáltatásokra van szükség a rendezvényhez. A második lépés az árajánlat, mely többféle lehet, igény szerint változhat a tartalma. Az árajánlat elfogadása után kezdődhet a munka, szerződéskötés, majd a helyszínek, szolgáltatások lefoglalása.

 

Harmadik lépés pedig maga a rendezvény lebonyolítása. A szervező(k) az(ok), aki(k) kézben a forgatókönyvvel, papírokkal, mappával, telefonszámokkal „mindenhol ott van(nak)”, aki(k) azonnal reagál(nak) a felmerülő kérdésekre és problémákra, s ezt mégis láthatatlanul teszi(k). Ergo, legyen bármilyen program, egy jól megválasztott, tapasztalt rendezvényszervezővel csak nyerhetsz, a sok apró részlet egésszé alakul, és a rendezvényed sikeres lesz! Legyél vendég a saját rendezvényeden! A munkát mi elvégezzük.

Nemzetközi rendezvény? Nem akadály!

Magyarországot ismerjük. Budapesten szervezünk a legtöbbet, nagyon jól ismerjük a hazai adottságokat és rendezvény lehetőségeket. Azonban szerveztünk már, illetve rendezvény lebonyolításban részt vettünk a következő városokban is: Bukarest, Riga, Tallinn, Isztanbul, Antalya, Baku, Skopje, Bécs,így a különböző nemzetiségű rendezvények szervezése sem akadály.  Üzleti kapcsolatrendszerünk rendkívül kiterjedt, és készek vagyunk más európai országokat is felfedezni!

Az alább felsorolt szolgáltatásokat tudjuk ügyfeleink részére biztosítani:

Szolgáltatásaink

Helyszín választás

Programszervezés

Sátorbérlés

Catering

Tolmácsolás

Színpadépítés

Zene, szórakoztatás

Tolmácstechnika

Fotó, videó

Szállítás, utaztatás

Dekoráció

Nyomdai szolgáltatások

Ügyfeleink
mondták

Rendezvények

Konferenciák

Termékbemutatók

Legény- és leánybúcsúk

Gálavacsorák

Születésnapok

Keresztelők

Üzleti reggelik, ebédek, vacsorák

Babaváró partik

Családi nap

Csapatépítő tréningek

Családi ebédek, vacsorák