fbpx
Kérj ajánlatot!

Rendezvényszervezés

Céges és egyéb rendezvények szervezését vállaljuk!
Szervezés az ötleteléstől a lebonyolításig.

Több mint tíz éves professzionális rendezvényszervezői gyakorlattal,
munkájára igényes szolgáltatói csapattal vállaljuk rendezvények szervezését, lebonyolítását.

Rendezvényszervezőt szeretnétek. Miben tud segíteni?

Én (mi!) valahol az ügynökség és az egyéni vállalkozó között helyezkedünk el. Kisebb és nagyobb volumenű rendezvényeket is professzionálisan,  tapasztalattal és szívvel-lélekkel vállalunk és bonyolítunk. Együtt. Csapatban. Alvállalkozóink mind szakmailag elismert, magas színvonalú munkát végeznek. Ez a kulcs a Te rendezvényedhez is!

Ha programot, rendezvényt terveztek, akkor a legtöbb hiba akkor csúszik a rendezvény gépezetbe, ha nincs irányító. Ilyenkor általában mindenki szervezi, de senki sem szervezi igazán. Lehet, hogy 5-10 vagy még sokkal több program is párhuzamosan folyik egy rendezvényen.

Lehetséges, hogy több tucatnyi különböző szolgáltatót kell megtalálni, szerződtetni és az esemény napján egy időben foglalkoztatni, hatékonyan irányítani. Nagyon fontos, hogy a rendezvény szálai egy kézben érjenek össze. Lehet ez egy szervező csapat, vagy egy személyben a Te rendezvényszerveződ.
A rendezvényszerveződ a személyes menedzsered, aki lehet –rendezvénytől függően- a barátod, a cég partnere, az a „mindenes”, aki az esemény mozgatórugója, láthatatlan ereje.

Nemzetközi rendezvény? Nem akadály!

Magyarországot ismerjük. Budapesten szervezünk a legtöbbet, nagyon jól ismerjük a hazai adottságokat és rendezvény lehetőségeket. Azonban szerveztünk már, illetve rendezvény lebonyolításban részt vettünk a következő városokban is: Bukarest, Riga, Tallinn, Isztanbul, Antalya, Baku, Skopje, Bécs.  Üzleti kapcsolatrendszerünk rendkívül kiterjedt, és készek vagyunk más európai országokat is felfedezni!

Egy tapasztalt szervezővel az első lépés mindig a konzultáció, amikor már elkezdődik az ötletelés. Megrendelő és szolgáltató közötti ismerkedés, az igények feltérképezése. A rendezvényszervező kap egy képet a rendezvényről, a szükséges szolgáltatásokról. Majd fel kell mérni, hogy a megálmodott, megvalósítani kívánt rendezvényhez milyen anyagi, tárgyi és személyi feltételek kellenek. Ez egy csapatmunka. Hiszünk benne, hogy csapatban dolgozni jó, és ebben rejlik a lebonyolítás hatékonysága, ezért első lépésként tudnunk kell, milyen csapatra, azaz szolgáltatásokra van szükség a rendezvényhez.

A második lépés az árajánlat, mely többféle lehet, igény szerint változhat a tartalma. Lehetséges egy komplett csomag ajánlása, vagy szolgáltatásokra bontott árajánlat, komplett szervezési árajánlat, stb. Az árajánlat elfogadása után kezdődhet a munka, szerződéskötés, majd a helyszínek, szolgáltatások lefoglalása.

Harmadik lépés pedig maga a rendezvény lebonyolítása. A szervező és csapata jelen van a rendezvényen a legeslegelejétől a legvégéig. A szervező(k) az(ok), aki(k) kézben a forgatókönyvvel, papírokkal, mappával, telefonszámokkal „mindenhol ott van(nak)”, aki(k) azonnal reagál(nak) a felmerülő kérdésekre és problémákra, s ezt mégis láthatatlanul teszi(k). Ergo, legyen bármilyen program, egy jól megválasztott, tapasztalt rendezvényszervezővel, illetve csapattal csak nyerhetsz, a sok apró részlet egésszé alakul, és a rendezvényed sikeres lesz!

Az alább felsorolt szolgáltatásokat tudjuk ügyfeleink részére biztosítani:

Szolgáltatásaink

Helyszín választás

Programszervezés

Sátorbérlés

Catering

Tolmácsolás

Színpadépítés

Zene, szórakoztatás

Tolmácstechnika

Fotó, videó

Szállítás, utaztatás

Dekoráció

Nyomdai szolgáltatások

Ügyfeleink
mondták

Rendezvények

Konferenciák

Termékbemutatók

Legény- és leánybúcsúk

Gálavacsorák

Születésnapok

Keresztelők

Üzleti reggelik, ebédek, vacsorák

Babaváró partik

Családi nap

Csapatépítő tréningek

Családi ebédek, vacsorák