fbpx

Rendezvényszervezés

Céges és egyéb rendezvények szervezését vállaljuk!
Szervezés az ötleteléstől a lebonyolításig.

Több mint tíz éves professzionális rendezvényszervezői gyakorlattal,
munkájára igényes szolgáltatói csapattal vállaljuk rendezvények szervezését, lebonyolítását.

Rendezvényszervezőt szeretnétek. Miben tud segíteni?

Ha programot, rendezvényt terveztek, akkor a legtöbb hiba akkor csúszik a rendezvény gépezetbe, ha nincs vezető. Ilyenkor általában mindenki szervezi, de senki sem szervezi igazán. Lehet, hogy 5-10 vagy még sokkal több program is párhuzamosan folyik egy rendezvényen.

Lehetséges, hogy több tucatnyi különböző szolgáltatót kell megtalálni, szerződtetni és az esemény napján egy időben foglalkoztatni. Nagyon fontos, hogy a rendezvény szálai egy kézben érjenek össze.
A rendezvényszerveződ a személyes menedzsered, aki lehet –rendezvénytől függően- a barátod, a cég partnere, az a „mindenes”, aki az esemény szíve és lelke.

A szervezés lépésről lépésre

Egy tapasztalt szervezővel az első lépés mindig a konzultáció, amikor már elkezdődik az ötletelés. Megrendelő és szolgáltató közötti ismerkedés, az igények feltérképezése. A szervező kap egy képet a rendezvényről, a szükséges szolgáltatásokról. Majd fel kell mérni, hogy a megálmodott, megvalósítani kívánt rendezvényhez milyen anyagi, tárgyi és személyi feltételek kellenek.

A második lépés az árajánlat, mely többféle lehet, igény szerint változhat a tartalma. Lehetséges egy komplett csomag ajánlása, vagy szolgáltatásokra bontott árajánlat, komplett szervezési árajánlat, stb. Az árajánlat elfogadása után kezdődhet a munka, szerződéskötés, majd a helyszínek, szolgáltatások lefoglalása, visszaigazolása. A szervező mindig naprakész, mindig elérhető, különösképpen a rendezvény előtti sűrű időszakban és a rendezvény alatt.

A szervező jelen van a rendezvényen a legeslegelejétől a legvégéig. Ő az az ember, aki kezében a forgatókönyvvel, papírokkal, mappával, telefonszámokkal „mindenhol ott van”, aki azonnal reagál a felmerülő kérdésekre, azonnal telefonál, intézkedik, s ezt mégis láthatatlanul teszi. Ergo, legyen bármilyen program, egy jól megválasztott, tapasztalt rendezvényszervezővel, illetve csapattal csak nyerhetsz, a sok apró részlet egésszé alakul, és a rendezvényed sikeres lesz!

Fordulj hozzánk bizalommal akkor is, ha bármilyen rendezvényszolgáltatásra volna csupán szükséged teljes szervezés nélkül.

Az alább felsorolt szolgáltatásokat tudjuk ügyfeleink részére biztosítani:

Szolgáltatásaink

Helyszín választás

Programszervezés

Sátorbérlés

Catering

Tolmácsolás

Színpadépítés

Zene, szórakoztatás

Tolmácstechnika

Fotó, videó

Szállítás, utaztatás

Dekoráció

Nyomdai szolgáltatások

Ügyfeleink
mondták

Rendezvények

Konferenciák

Termékbemutatók

Legény- és leánybúcsúk

Gálavacsorák

Születésnapok

Keresztelők

Üzleti reggelik, ebédek, vacsorák

Babaváró partik

Családi nap

Csapatépítő tréningek

Családi ebédek, vacsorák