fbpx
Kérj ajánlatot!

Rendezvényszervező

Rácz Andrea - Esküvő- és Rendezvényszervező

Rácz Andrea, Rendezvényszervező. Esküvőszervezőként, rendezvényszervezőként tevékenykedek. Több mint 15 éves tapasztalattal, széles kapcsolatrendszerrel segítem csapatom segítségével a hozzám forduló cégek és párok rendezvényének tökéletes megvalósulását.

Az R&G smart két alapvető tevékenysége az esküvők teljes körű szervezése, valamint autóbusz rendelések lebonyolítása.

Tizenöt évvel ezelőtt kezdtem el turizmussal, vendéglátással és rendezvényekkel foglalkozni. Az évek során alkalmam nyílt konferenciáktól, esküvőkön keresztül, utazásokat, és egyéb programokat megszervezni csapatban és önállóan egyaránt. Saját cég alapítására számos barátom biztatott. Jelenleg két fő irányvonal alapján, kollégáim és partnereim segítségével igyekszünk eleget tenni a megrendelők igényeinek. Tapasztalataim széles körűek és nemzetköziek. Az elmúlt évek alatt alkalmam nyílt rendezvényeket szervezni és lebonyolítani nem csak Magyarországon, de számos más európai országban is. Ilyenek pl Riga, Tallinn, Bukarest, Istanbul, Antalya, Baku, Skopje, Bécs.

Munkámban elsődlegesen fontos helyen állnak az emberi kapcsolatok. Évről évre igyekszem partnerkörömet bővíteni, hogy ne legyen olyan ötlet,vagy igény, amit ne tudnánk együtt megvalósítani. Olyan kollégákkal, munkatársakkal vagyok állandó kapcsolatban, akik mind professzionális és szakmailag elismert munkát végeznek. A szervezés a munkám és a hobbim is egyben. Lelkesedésem pedig csak erősödik látván az elégedettséget megrendelőim szemében, leveleiben. Engem ez motivál, ez visz előre, és ezért akarok mindig még jobb lenni!

A csapat:

Andrea több éves nemzetközi, 5 * szállodai tapasztalatokkal rendelkezik, számos gyönyörű esküvő és rendezvény megszervezése fűződik a nevéhez. Angolul és oroszul beszél. Ő a csapat lelke,és irányítója. A szakmai rendezvényeken és kapcsolatépítő alkalmakon ő vesz részt. Eszter szintén több, mint 10 éve tevékenykedik aktívan a rendezvény szakmában. Kulcs fontosságú szerepe van a csapatban, mivel számos keleti kötődésű szakmai illetve privát rendezvényt rendezvényt szervezett már, nagyon jól ismeri a keleti kultúrákat. Angolul beszél. Orsolya már 3 éve erősíti a R&G Smart csapatot. Elsősorban asszisztensi feladatokat lát el, de kiválóan megállja a helyét a terepen is. Multinacionális munkatapasztalatával kiválóan átlátja a folyamatokat és protokol rendezvények szervezésében és bonyolításában is van tapasztalata. Angolul és franciául beszél.

rendezvényszervező csapat