fbpx
Kérj ajánlatot!

Rendezvényszervező

Rácz Andrea - Esküvő- és Rendezvényszervező

Rácz Andrea, Rendezvényszervező. Esküvőszervezőként, rendezvényszervezőként és utazásszervezőként tevékenykedek. Több mint 8 éves tapasztalattal, széles kapcsolatrendszerrel segítem a hozzám forduló cégek és párok rendezvényének tökéletes megvalósulását.

Az R&G smart két alapvető tevékenysége az esküvők teljes körű szervezése, valamint autóbusz rendelések lebonyolítása.

Nyolc évvel ezelőtt kezdtem el turizmussal, vendéglátással és rendezvényekkel foglalkozni. Az évek során alkalmam nyílt konferenciáktól, esküvőkön keresztül, utazásokat, és egyéb programokat megszervezni csapatban és önállóan egyaránt. Saját cég alapítására számos barátom biztatott. Jelenleg két fő irányvonal alapján, kollégáim és partnereim segítségével igyekszünk eleget tenni a megrendelők igényeinek. Tapasztalataim széleskörűek és nemzetköziek. Az elmúlt évek alatt alkalmam nyílt rendezvényeket szervezni és lebonyolítani nem csak Magyarországon, de számos más európai országban is. Ilyenek pl Riga, Tallinn, Bukarest, Istanbul, Antalya, Baku, Skopje, Bécs.

Munkámban elsődlegesen fontos helyen állnak az emberi kapcsolatok. Évről évre igyekszem partnerkörömet bővíteni, hogy ne legyen olyan ötlet,vagy igény, amit ne tudnánk együtt megvalósítani. Olyan kollégákkal, munkatársakkal vagyok állandó kapcsolatban, akik mind professzionális és szakmailag elismert munkát végeznek. A szervezés a munkám és a hobbim is egyben. Lelkesedésem pedig csak erősödik látván az elégedettséget megrendelőim szemében, leveleiben. Engem ez motivál, ez visz előre, és ezért akarok mindig még jobb lenni!

Az esküvő nem csak a párjaimnak, nekem is boldogság, az örömteli pillanatok közös megélése. Ez teszi az esküvőszervezést varázslatos álommunkává. A párjaim a bizalmukba fogadnak, beengednek az életükbe, és közösen készülünk életük legboldogabb napjára, és ez még akkor is örömteli, ha éppen egy megoldhatatlannak tűnő „problémát” oldunk meg közösen. Ötletelünk és megvalósítunk.

Egy-egy szakmai rendezvény a néha szárazabb tartalmával, specifikus igényeivel maga a kihívás. A kihívás, ami hibátlan és profi kivitelezést követel, hiszen egy cég szakmai rendezvénye a cég névjegye is egyben. Számomra hatalmas dolog, hogy hozzá tehetek a cégek sikeréhez. Igazából ez is egy szerelem.

Az utazások szervezése pedig olyan régen az életem része, hogy nem volt kérdés, folytatom-e. Folytattam, hiszen megannyi kiválóan működő partneri kapcsolatot sikerült az évek alatt kialakítanom, ami a mai napig folyamatosan bővül. A megrendelőim visszatérnek hozzám, és számuk folyamatosan nő. Ez számomra elég visszaigazolás.