fbpx
Kérj ajánlatot!

Ceremóniamester

Rácz Andrea, Ceremóniamester

Műsorvezető, ceremóniamester, szervező műsorvezető, ceremóniamester szervező, avagy a Rácz Andi CM, #raczandicm. Bárhogyan is nevezzük, a lényeg ugyanaz. Stílus és egyéniség. A Te személyes menedzsered az esküvőn. Maradandó élmény és nagy pillanatok.

Bulis esküvő ceremóniamesterrel

Esküvők professzionális lebonyolítását, koordinálását vállalom magyar nyelven. Műsorvezetés, szervezőkészség, kiváló kommunikáció, egy kis pszichológia, nagy adag empátia és laza humor. Ez vagyok én.

Egy biztos, nálam nem hallotok majd erőltetett lagzis vicceket, a „kevesebb néha több” elv mentén bonyolítom le az esküvőtöket. Ha engem választotok, értelemszerűen nem lesznek szexista elszólások, alpári stílus és túl sok beszéd. Annyi leszek, amennyit szeretnétek, és ahogyan szeretnétek.

Precízen megírt forgatókönyvvel érkezem és annak megfelelően, de kellő flexibilitással és alkalmazkodási képességgel felvértezve fogom a nagy napotokat irányítani, a vendégeket tájékoztatni és programokkal szórakoztatni. Hiszek a személyiség varázsában és a csapatmunkában. Beszélgessünk és győződjetek meg róla személyesen is. A szolgáltatás már 210 000 Ft-tól elérhető attól függően, hogy az esküvő hol kerül megrendezésre és mennyire komplex. (Egyszerűbb koordinálás- több helyszínes, programokban gazdag esküvő). Az ár az útiköltséget nem tartalmazza. Kérj ajánlatot!

Ceremóniamester már önálló szolgáltatásként is!

Sok-sok megszervezett és végig koordinált magyar és nemzetközi esküvővel a hátam mögött már egy ideje éreztem, hogy több kell. Számos alkalom adódott a korábbi években is, amikor a kényszer-szülte helyzetekben szervezőként a mikrofonba kellett beszélnem és meg kellett oldanom az előttem álló feladatot. Megoldottam.

Eljött hát az idő, hogy a „back office”-ból a porondra is kilépjek és hallassam a hangom. Egyszer egy kedves pár, akinek az esküvőjét én szerveztem megtudta, hogy mire készülök. Még fel sem dolgoztam a tanultakat a ceremóniamester képzésen, de máris megkértek, hogy vezényeljem a nagy napjukat, legyek a ceremóniamesterük, amibe természetesen nagy örömmel belevágtam. Hittek bennem és a siker minden várakozást felülmúlt. Ott el is dőlt a sorsom, mert nem csak jól sikerült, még nagyon jól is éreztem magam az új szerepben.

Azóta önálló ceremóniamesteri szerepkörben is vállalok esküvőket, természetesen nem elfelejtve, hanem hangsúlyozva, hogy mennyi plusz jóval jár együtt az, hogy különben esküvőszervezőként is van rengeteg tapasztalatom.

Miért válasszatok engem Ceremóniamesternek az esküvőtökre?

Ideális esetben „all in one” szolgáltatást kaphattok tőlem. Megszervezem és lebonyolítom az esküvőtöket. Nincsen ember, aki jobban ismerne Benneteket, a személyiségeteket és az esküvőt az utolsó apró részletig, mint az esküvőszervezőtök. Ebben az esetben tehát én leszek az az ember aki valóban az elejétől a végéig ott van, minden részletet ismer, szervez, irányít és levezényel, szórakoztat és koordinál. A személyes menedzsered, a szerveződ és műsorvezetőd leszek egy személyben. Több éves tapasztalattal a hátam mögött, ismerve az esküvők legmélyebb bugyrait, rám mindenben támaszkodhatsz. Ez nem csak logikus és praktikus de költséghatékony megoldás is lehet számotokra. Kapcsolt szolgáltatásként kedvezőbb áron leszek a ceremóniamesteretek. Kérj ajánlatot! Nézz be az esküvőszervező oldalamra is.

Hasonlóan jó döntést hoztok, ha önállóan szervezitek az esküvőtöket és ceremóniamesternek engem választotok. Mi a nagy előnye annak, hogy sok éves szervezői tapasztalattal is rendelkezem? Korábban is rengeteg ceremóniamestert láttam munka közben. Láttam jó, kiváló, és kevésbé felkészült kollégákat is a terepen. És én már akkor is csak tanultam. Aktívan dolgozó CM-két most is igyekszem minden esküvőből meríteni és fejlődni, mert vallom, hogy nincs két egyforma esküvő és holtig tanul az ember. Jelentős piac ismerettel a zsebemben szívesen segítelek benneteket a szolgáltatók kiválasztásában is.

Találkozók a ceremóniamesterrel

Kétszer fogunk találkozni egymással. Minimum egyszer személyesen és nem csak kamerán keresztül, hiszen fent említettem is, én tényleg hiszek a személyiség varázsában! Érezni fogjátok az első találkozás alkalmával, hogy engem kerestek-e a nagy napra. Alázattal, maximális szakmai felkészültséggel és sok humorral segítelek benneteket az esküvői előkészületekben és az esküvő bonyolításában, hogy az egész vendégseregnek, de legfőképpen nektek egy olyan maradandó élmény legyen az esküvő, amire minden egyes évfordulótokon szívesen emlékeztek vissza, és emlegetitek a nagy pillanatokat.