fbpx
Kérj ajánlatot!

Mikor válaszd az esküvői tanácsadást?

Avagy mi mindenre (is) jó az esküvői tanácsadás?

Mikor válaszd az esküvői tanácsadást? Luca és Marci, vdArtphoto

Ennek a két fotónak története van.

Ők Luca ❤️ és Csenge ❤️ a két testvér és férjeik, akik megszépítették a nyaramat, és aktív részesei voltak az életemnek már év eleje óta. Ez egy kedves történet arról, hogy mi sülhet ki egy egyszerű esküvői tanácsadásból. A történet ott kezdődött, hogy Luca esküvői tanácsadással lepte meg a húgát (emlékeztek még a tavaly karácsonyi kupon akciómra?). Csenge és Dávid maguk szervezték az esküvőt, de a háttérben segítettem őket. Több alkalom tanácsadást vettek igénybe, és végül a csapatot is együtt állítottuk össze. Az esküvőn én magam nem vettem részt, de a közös fotót később pótoltuk! Nagyon jól esett, hogy gondoltak erre 1 hónappal később, egy másik esküvőn…

Csenge és Dávid, vdArtphoto

Hogy is volt ez?

Luca sem várt sokáig, tavasszal ő is igent mondott Marcinak, és azonnal jelentkezett nálam tanácsadásra. Az esküvőt még az idei évre tervezték, így az idő nagyon kevés volt arra, hogy mindent megszervezzünk, ráadásul ők pont egy slágerdátumot szemeltek ki, amiből a munkájuk miatt nem is nagyon tudtak engedni. Luca és Marci a legjobb döntést hozta, amikor hozzám fordult, hiszen a segítségemmel, megtaláltuk a tökéletes szolgáltatói csapatot. Nem volt könnyű dolgunk, de hát mire jó egy esküvőszervező és az ő széles kapcsolatrendszere?! Pont erre! A tanácsadások egymást követték, majd a folyamatot megkoronázta, hogy még az esküvő napjának is aktív részese voltam, hiszen felkértek az esküvő aznapi koordinálására, és szerintem nem bánták meg! Luca visszajelzése a munkámról:

Andi! Tényleg nagyon nagyon köszönjük a sok segítséget és ötletet az esküvőszervezés elejétől kezdve. Nem volt sok időnk összerakni, de tökéletes lett, és imádtuk minden percét! Olyan jó, hogy ott voltál, és mindent kézben tartottál. Nem is tudom, hogy lehet ezt szervező nélkül csinálni 🙂 Tökéletes volt az esküvőnk, amiben hatalmas részed volt. Mindig hálásak leszünk neked ezért!

Hogy miért osztottam meg a két lány történetét? Így betekintést nyerhetsz abba, mennyit tud adni egy esküvői tanácsadás. Megosztottam, hogy megmutassam azt, hogy a tanácsadás lehet egy vagy több, vagy akár sok alkalmas is, hogy a tanácsadás meghagyja a kellő önállóságot nektek a szervezésben, de mégis egy biztos hátteret nyújt, ahova fordulhatsz, ha úgy érzed, segítség kell, ahol megtalálod a válaszokat a bizonytalan kérdésekre. Az esküvői tanácsadás többet ad, mint gondolnád! A tanácsadásról bővebben itt olvashatsz.

Ha szeretnél jelentkezni, egyeztessünk időpontot, és természetesen all inclusive szervezéssel is örömmel állok rendelkezésre!

Rácz Andrea

Esküvőszervező 

+36306518491

info@rgsmart.hu