fbpx
Kérj ajánlatot!

Last minute karácsonyi ajándék ötletek

Itt a karácsony és még nincs ajándék a kedvesnek? Nem vagy elkésve, mert mutatok néhány tuti tippet, amivel meglepheted a párod, vagy az ismerősöd, barátod, barátnőd. Természetesen ezúttal is esküvőre készülők előnyben, hiszen az ajándék ötleteket mind-mind esküvői szolgáltatóktól hozom. Ez azonban nem jelenti azt, hogy másnak nem adható, csak figyelj:

Last minute karácsonyi ajándék ötletek R&G Smart Event, Esküvőszervezési tanácsadás ajándék utalvány

Egyéni smink oktatás Pacsuta Ági sminkestől. Igazi csajos ajándék. Ági profi esküvői sminkes, és egész évben tart egyéni smink oktatást is a sok-sok esküvői munkája és divat fotózás mellett. Színtanácsadástól és bőrápolási tippektől kezdve, a megfelelő alapozó kiválasztásán, nappali, és buli sminken át a legújabb trendeket is megismerheted,  a sminkelés minden csínját-bínját elsajátíthatod Ágival. Ágitól december 21-ig tudsz még rendelni úgy, hogy karácsonyig megérkezzen az ajándék. Katt ide  és ide a részletekért.

Pacsuta Ági Sminkes

Különleges ékszer a kedvesnek. Nézz körbe a Rienne Creations vagy a Rienne Bride oldalán és találd meg a leggyönyörűbb, legtündöklőbb ékszert a barátnődnek vagy netán menyasszonyodnak, de én azt mondom, a feleségek is nagyon fognak neki örülni 🙂  A Rienne márkanév a magas minőség és a prémium kézműves munka garanciája. Minden darab egytől egyig egy csoda. (katt)

Rienne Creations

Páros fotózás bármikor jöhet, ugye? Jelen esetben pedig a név kötelez, fotózás szívvel-lélekkel. Ajánlom szeretettel: Photos from Heart by Szalay Mona. Pároknak, jegyeseknek, de barátoknak, barátnőknek is jó ajándék ötlet. Különösen, ha a fotós Mona, aki a hosszú évek tapasztalatával, és profizmusával tökéletes képeket varázsol, és a társaságában egy szuper jó hangulatú fotózáson vehettek részt, akár az esküvőtökre hangolódva. Az ajándékutalványról itt olvashatsz, és csodás referenciákat pedig itt találsz. 

Photos from Heart by Szalai Mona

Esküvőszervezés, vagy esküvőszervezési tanácsadás az R&G Smart Event jóvoltából, azaz Rácz Anditól, aki nem más, mint én 🙂 . Barátnőnek, vagy magatoknak tökéletes ajándék lehet egy utalvány, mely felhasználható tanácsadásra, vagy egy meghatározott összegben teljes esküvőszervezésre, vagy annak egy részére. Mindkét szolgáltatás december 23-ig karácsonyi kedvezményes! Részletek az árak menüpont alatt: https://rgsmartevent.com/eskuvoszervezes/ A tanácsadásról itt találsz tudnivalókat:  https://rgsmartevent.com/eskuvoi-tanacsadas/

Mindenkinek boldog, szeretetteljes készülődést kívánok!

Rácz Andrea

Esküvőszervező 

+36306518491

info@rgsmart.hu